6 lollikindlat viisi slotimängudes võitmiseks

manguautomaadi strateegia

Paljud inimesed arvavad, et slotid on üks lihtsaimaid hasartmängu vorme. See võib olla tõsi, vaadates asja lihtsamast küljest, kuid slotimängude mängimisel on tähtis osa ka strateegilisel mõtlemisel.

Paljud inimesed ei mõista kuidas erinevatel kasiino mänguautomaatidel võita ja seetõttu on paljud loonud omale valed eelarvamused slotimängude kohta. Eelkõige arvatakse, et mängud on lihtsad ja seal puudub ühtne loogika, võiduvõimalused on suured ja võitmiseks pole vaja ühtki mängustrateegiat.

Mänguautomaadid on online kasiino kõige valjemad ja kirkamad, kuid see ei tähenda et võitmine on lihtne. Jah, õnnel on siin suur osakaal, kuid mänguautomaatide strateegiad aitavad maksimeerida võimalusi võitmiseks.

Kui sind huvitav kuidas mängida slotimängudel ja millised on parimad strateegiad slottide mängimiseks, siis jätka lugemist.


– Kuidas kasiino mänguautomaadid töötavad?

Ühekäelised bandiidid

Nagu eelnevalt mainitud, siis võitmine pole kindlasti lihtne ja õnne osakaal on väga suur, kuid kõige tähtsam on aru saada sellest, kuidas mänguautomaadid töötavad.

Iga mänguautomaadil tehtud keerutus on täiesti juhuslik. Igakord kui mänguautomaadil tehakse keerutus, valib arvutiprogramm suvalise sümboli esimesse, teise ja kolmandale rullikule.

Masina tagasimaksed põhinevad võidukombinatsioonide saamise tõenäosusel ja nende kombinatsioonide väljamaksetel.

Sümbolite järjestust pole ühelgi viisil võimalik mõjutada, mistõttu on igal keerutusel võitmiseks täpselt sama suured võimalused.


– Mänguautomaatide tõenäosused

Tõenäosus võita mänguautomaatidel märkimisväärseid summasid on väike või lausa olematu. Tavaliselt kasiinod ei avalikusta mänguautomaatide tagasimakse protsente, kuid üldjuhul on need üsna väikesed, võrreldes online mänguautomaatide tagasimaksetega.

Üldjuhul kehtib mänguautomaatide puhul lihtne reegel – mida lihtsam on mäng, seda halvemad on võiduvõimalused. Slotimängud on kasiino ühed kiireimad mängud, seega söövad nad üldjuhul ka sinu raha kõige kiiremini.

Olenemata sellest kui suur on mänguautomaadi tagasimakse protsent, on see alati halvem kui sellistel lauamängudel nagu baccarat ja blackjack.


– Päriskasiino strateegiad

Olenemata väga väikesest tõenäosusest võita märkimisväärseid summasid maapealsetes kasiinodes olevates mänguautomaadis, on olemas mõned tõestatud strateegilised nipid, millega parandada oma võimalusi ja säästa seeläbi pikas perspektiivis raha.


– Ühe mängu strateegia

See on üks lihtsaim slotimängude strateegia ja ühtlasi ka üks efektiivsemaid.

Kogu selle trateegia idee on mängida ühel mänguautomaadil ühe korra kõige suurema panusega, mis võimalik. Kui võidad, siis mängid uuesti, kui mitte siis proovid uut masinat.

See on väga lihtne strateegia, kuid nõuab ka natuke õnne. Selle strateegia eeliseks on see, et mängija ei jää ühe automaadi taha tundideks istuma ja lootuselt raha kulutama.


– Standardhälbe strateegia

See strateegia kasutab edasijõudnud matemaatilist võrrandit, selleks et leida parimad võimalused valitud mänguautomaadil võitmiseks. See strateegia nõuab kannatlikust, kontsentreeritust ja raha, kuid lõpuks peaks tagasimakse olema peaaegu et garanteeritud.

Standardhälbe strateegia kasutamiseks järgi neid samme:
Otsi võrdsustatud väljamaksetega mänguautomaat. See tähendab seda et võiduliini kohta tehtud mündipanus on otseses seoses väljamaksega. Näiteks 2 mündine panus tagastab sulle võidu korral 20 münti, 4 mündine panus 40 münti jne.

Järgmiseks leia keskmine spinnide arv, mille järel masin võidu annab. Selleks et keskmist võiduks vaja minevat spinnide arvu jada teada saada, tuleb läbida mitu tsüklit, mis annab sulle keskmise võiduks vajamineva spinnide arvu. Kui sa oled välja selgitanud võiduks vaja minevate spinnide arvu vähemalt 10 korda, siis tead sa keskmist võiduks vajaminevate spinnide arvu ja saad õigel hetkel tõsta panust, et maksimaliseerida oma võiduvõimalus.


– Online slotimängude strateegiad

Osadel online slotimängudel ehk videoslottidel on fikseeritud maksimaalne väljamakse summa, teistel aga progresseeruvad jackpotid, mis tähendab et jackpot kasvab iga mängija poolt tehtud iga panuse arvelt. Mida rohkem jackpot mängu mängitakse, seda suuremaks kasvab jackpot.

Progressiivse jackpotiga mängud võivad tunduda kõige atraktiivsemad tänu teoreetiliselt suurele väljamaksele, kuid miinus nende juures on see, et enamikes online kasiinodes olevad jackpot slotid on lingitud ja ühtse jackpotiga. Tänu sellele, et antud mängu mängivad miljonid mängijad paljudes erinevates online kasiinodes, on progressiivse jackpoti võitmise võimalused väga väikesed. See ei kehti mitte ainult jackpoti võitmise kohta, vaid ka väiksemate võitude saamise kohta.

Seega on kõige mõistlikum ja kasulikum mängida online kasiinodes slotimänge, millel on fikseeritud maksimaalne väljamakse ja vähendada jackpot mängude mängimist.


– Vali väikse maksimaalse väljamaksega mäng

Parim võimalus lühikeses perspektiivis võitmiseks on valida võimalikult väikse maksimaalse väljamakse summaga videoslot.

Mida väiksem on maksimaalne võimalik väljamakse summa, seda lihtsam on võimalus võita. Kui mängu teoreetilised maksimaalsed väljamaksed on väga suured, siis on tavaliselt raskem enamus keerutustega ka väiksemaid võite saada ja lühikeses perspektiivis kaotad sa oma raha väga kiiresti.

Suurte väljamaksetega slotimängudel korraliku võidu saamine võib võtta aega tunde ja väga palju raha, seega tasub mängida väiksema variatsiooniga mängudel, kus teoreetilised võidud on küll väiksed, kuid väiksemate võitude saamise võimalus on üsna tihe.


– Hoidu videoslottidest

Paljud tänapäeva online slotimängud, sisaldavad rohkelt videoanimatsioone. Tänu sellele võivad need tunduda rohkem atraktiivsed ja lõbusamad, kuid reaalsus on see, et nende masinate väljamakse protsent on palju väiksem kui tavalistel mänguautomaatidel. Videoautomaatide väljamakse protsent võib olla tavaliste mänguautomaatide omast kuni 5% väiksem. See võib tunduda küll üsna väike vahe, kuid faktiliselt on see slotimängu kohta pikas perspektiivis väga suur summa.

Miks see on nii? Videod ja väikesed värvilised meelelahutuslikud elemendid ja nende näitamine võtab omajagu aega. Sel ajal kui mänguautomaadid näitavad erinevaid animatsioone, kasiino ei teeni raha ja seega on mäng programmeeritud nii, et selle väljamakse protsent on väiksem kui tavalistes slotimängudes.

Kokkuvõtteks tasub kaotuste minimaliseerimiseks ja võiduvõimaluste enda poolel hoidmiseks hoiduda jackpot mängudest ja videoslottidest ning mängida klassikalistel slotimängudel.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: