5 parim strateegiat ruletilauas võitmiseks

roulette best strategy

Live-kasiino ja eriti rulett on üks põnevamaid vaba aja veetmise viise, sest kunagi ei tea päris täpselt, kus kuulike järgmisena peatub. Oma rolli mängib ka eksklusiivne live-kasiino atmosfäär ja mis kõige parem- kui kasutad õiget taktikat, siis tead, et lahkud laua tagant suurte rahapakkidega!

Ehk juba tead, et mistahes kasiinol, mis pakub õnnmänge on mängija ees alati eelis. See tähendab, et mängud on üles ehitatud nii, et statistiliselt, kui mängid teatud arvu mänguvoore, siis alati kaotad rohkem kui võidad. Siiski ei pruugi olla maja eelis kuigi suur seda eriti live-kasiinos. Näiteks mänel Blackjacki mängul võid maja-eelise viia kõigest 0.5%ni. Mis puutub aga ruletti, siis siin on maja eelis pisut suurem.

Euroopa ruletil on see pisut madalam (2.70%) kui Ameerika ruleti versioonil küündib see kõrgemale (5.26%).

roulette house edge


Vaatame lähemalt, kuidas maja eelist vähendada ja lisaks mõnusa aja veetmisele ka korralik rahasumma koju viia!

1. Esimene ja kõige levinum ruletis võitmise strateegia on Martingale’i strateegia.

Kui paned tähele, et mõni mängija viskab ruletilauas žetoone mängu eriti suure enesekindlusega, siis võib üsna kindlalt oletada, et ta kasutab just Martingale’i strateegiat. Mida see siis tähendab? Strateegia on tegelikult väga loogiline: iga kord, kui kaotad oma panuse, lihtsalt kahekordista oma eelmise panuse väärtus, et võimaliku võidu korral kompenseerida eelnevad kaotused. Järjepidavuse tagamiseks tee panuseid ainult värvi peale (kas kuulike jääb pidama punase või musta peal). Kuna tõenäosus, et emba-kumba värvi mänguväljal jääb kuulike pidama on 50-50, siis varem või hiljem võidadki ja teenid nii tagasi kõik eelnevad madalama väärtusega kaotatud panused.

Kuidas Martingale Strateegiat rakendada:
1. Leia ruletilaud, millel saad valida madala minimaalse ja kõrge maksimaalse panuse. Alusta madalate panustega, sest pead olema võimeline kaotatud panuste väärtuseid kahekordistama nii kaua kui võimalik.
2. Tee väike panus musta või punase või mänguväljade 1-18 või 19-36 peale.
3. Kui võidad, hoia võidusumma tagavaraks ja tee sama väike panus uuesti.
4. Kui kaotad, kahekordista eelnevalt tehtud kaotatud panuse väärtus ja panusta uuesti musta või punase või mänguväljade 1-18 või 19-36 peale. Näiteks, kui tegid 1€ panuse selle peale, et kuulike jääb pidama punasel mänguväljal, tee nüüd sama panus 2€ eest.
5. Kui võidad, hoia võidusumma alles ja tee uuesti kõige esimene 1€ panus.
6. Kui kaotad, kahekordista 2€ panus 4€ peale ja tee jälle panus punase peale.
7. Korda seda panustamismustrit kuni jõuad laua maksimaalse panuseni või kui sul ei ole rohkem raha, et panust teha.

martingale roulette strategy

Tähelepanu! Nagu igal panustamisstrateegial on ka sellel miinused!

1. Ruletirattal on mänguväljad 0 ja 00, mis muudavad tõenäosuse, et kuulike jääb pidama punase/musta või mänguväljade 1-18 või 19-36 peal pisut väiksemaks kui 50%.

2. Peale mitut kaotatud panust võid jõuda maksimaalse panuseni või sul võib raha lihtsalt otsa saada – see on otsustav hetk, kus pead kindlasti võitma. Martingale strateegia töötab ainult siis, kui sa oled valmis tegema suuri panuseid ja ka võidad vahel, et kaotused tasa teha.

2. Tagurpidi Martingale Rulett Strateegia

Nagu juba nimest võid eeldada, see ruletimängu taktika on vastupidine Martingale Strateegiale. Selle asemel, et peale panuse kaotamist panuse suurust tõsta, tuleb selle strateegia puhul panust tõsta hoopis peale võitmist ning alandada panust, kui kaotad. Idee on selles, et nii saad võidusoonel olles olukorrast maksimumi võtta ning “kuivadel” perioodidel kaotused hoida minimaalsed.

3. D’Alembert Rulett Strateegia

Nende jaoks, kes otsivad midagi turvalisemat kui eelnevad strateegiad, töötab hästi D’Alembert strateegia.

roulette d alembert

Põhimõte on selles, et panuste mitmekordistamise asemel suurendad ja vähendad panuseid vähehaaval, mis on mitmekordistamise asemel märksa ohutum variant.

4. The Fibonacci Rulett Strateegia

Leonardo of Pisa, keda tuntakse ka Fibonacci nimega, oli kuulus itaalia matemaatik, kes kirjutas juba 13. sajandi hakul spetsiifilisest numbrite seeriast. See numbrite seeria oli juba käibel tuhat aastat enne Fibonaccit, kuid ometigi nimetati see 19. sajadil just “Fibonacci jadaks”. Mida see tähendab, on see, et jada iga number(välja arvatud kaks esimest numbrit) on sellele eelneva kahe numbri summa. Fibonacci jada näide: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, jne.

Ruletis saad seda jada ära kasutada liites kahe viimase tehtud panuse väärtused kokku ja tehes nii uue panuse. See tagab, et isegi kui kaotad rohkemate mänguvoorude jooksul kui võidad, oled ikkagi kasumis.

5. The James Bond Rulett Strateegia

Selle taktika väljatöötajaks on kuulus James Bondi spiooniraamatute autor Ian Fleming, kelle teoste nimitegelane kasutas seda taktikat justnimelt ruletis võitmiseks. Fleming väitis, et kui tema “lollikindlat” meetodit kasutada igal õhtul, võib see mängijale sisse tuua “hea võitja auhinna”. Selle taktika elluviimiseks peab sulle olema mängu panemiseks vähemalt 200€.

James Bond Strateegia:
1. Panusta 140€ kõrgetele numbritele (19-36).
2. Panusta 50€ numbritele 13-18.
3. Panusta 10€ nulli peale.

Kui õnn ei ole sinu pool, võib vabalt kuulike pidama jääda ühel väljadest 1-st 12ni ja kaotad 200. Kui aga kuulike maandub mujal, oled juba teeninud päris kena kasumi. Mänguväljade 19-36 eest saad 80€ lisaraha; 13-18 eest 100€; ja 0 eest oled 160€-ga kasumis.

roulette strategy james bond


– KOKKUVÕTE

Eelnevalt välja toodud taktikalise nipid on väga kasulikud, sest annavad sulle mõtteainet ja annavad hea ülevaate, millele ruletimängu alustades tähelepanu pöörata. Lõppude lõpuks on ju mängimine meelelahutus, kuid ilusad võidud teevad kogemuse mitu korda meeldejäävamaks.

Milline on just sinu jaoks sobilik strateegia? Selle pead sa ise välja selgitama proovides neid kõiki ja analüüsides, milline töötab erinevates olukordades paremini.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: