5 nippi, kuidas Blackjackis rohkem raha võita

kuidas online blackjackis võita

Kes ei tahaks Blackjackis rohkem võita? Kuigi võitmine ja kaotamine on mõlemad kasiinos mängimise lahutamatu osa, siis mõnda lihtsat nippi kasutades võid maja eelist märgatavalt kahandada. Lõppude lõpuks tahavad ju kõik võita rohkem.

Eriti, kui oled algaja, võib kogu see reeglite rägastik ja erinevad strateegiad segadust tekitada. Teeme asja lihtsaks ja keskenduma kõige olulisemale tuues välja viis lihtsat moodust, kuidas mängumootor kohe alguses mürinal käima tõmmata!


1. Leia mängulaud, mille panused vastavad sinu riskinäljale

Kui oled püstirikas, siis võid valida ükskõik mis laua, aga kui pole soovi väga suurelt panustada, võib sobiva Blackjack mängulaua leidmine pisut vaeva nõuda. Tuula läbi erinevate kasiinode pakutav ja näed, et madalaim lubatav panuse suurus võib erineda laudade lõikes üsna palju.

Mõned kasiinod pakuvad aeg-ajalt ka just live-kasiinos mängimiseks erilisi boonuseid ja siin-seal saab mõnda mängu proovida ka demoversioonis.


2. Poolita ässad ja kaheksad

Tegemist on teada-tuntud strateegilise lükkega live kasiinos, sest nende kaartide puhul on hea võimalus sama rahaga kombineerida kaks head kätt korraga.


3. Ära võta kaarti juurde, kui su käsi võib diileri kaardiga võrreldes kergemini “lõhki minna”

Blackjackis tähendab “lõhki minemine” seda, kui sinu käes olevate kaartide summa ületab 21. Kui näed kohe mängu alguses, et diileri näoga ülespoole kaart on 4, 5 või 6, on targem kaarti mitte juurde võtta, eriti siis kui su enda käsi on nõrk.

Oletame, et su kaardid on 10 ja 2. Sellisel juhul on parema kombinatsiooni saavutamise tõenäosus 70%, kuid siiski on 30% võimalus, et uue kaardiga lähed lõhki. Selle asemel lase diileril lõhki minna ja proovi uuesti järgmises mänguvoorus.

Psss! Kas juba tead, kuidas Blackjackis kaarte lugeda ja võita tihedamalt?


4. Leia laud, millel saad enne kaartide jagamist teha lisapanuse

Lisapanuse tegemine enne kaartide jagamist(ing.k double down) tähendab, et saad lisaks esimesele panusele teha ka ühe lisapanuse ja saad ka ühe lisakaardi. Mõned kasiinod lasevad lisapanuse teha, kui hoiad käes kaartide summat 10 või 11, mõnel juhul võid seda teha mistahes kahe kaardiga. Kui mängid selle strateegia oskuslikult lahti, kahaneb maja eelis jällegi.


5. Vali endale sobiv strateegia ja jää selle juurde

Kõige viimane nõuanne on enesestmõistetav. Ükskõik mis mängu kasiinos mängid, on hea, kui oled varem valmis mõelnud, kui palju saad lubada endale kaotada, mis on see rahasumma, mida sooviksid võita ja kuidas seda saavutada.

Blackjackis on ka paar panustamise süsteemi nagu Martingale ja Paroli, mis on oma headust tõestanud läbi aastakümnete ja pole ka ime, sest need põhinevad matemaatilistel arvutustel.


Hakkame mängima!

Blackjack on lihtne mäng ja sellel edukas olemiseks ei ole vaja aastatepikkust kogemustepagasit. Võid esimesel neti kasiino külastusel kohe raha võitma hakata, kuid teatavad strateegilised lükked aitavad edu protsenti märgatavalt kasvatada.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: