4,6 miljoniline rekordvõit vahval Monopoly Live lauamängul

monopoly live record win uudised

Monopoly Live ei ole päris tavaline mäng vaid tegu on innovatiivse Evolution Gaming nimelise mängulooja tõeliselt atraktiivse toodanguga. Kui tead Monopoly lauamängu, siis on sul juba väike eelis, sest ka Monopoly Live järgib samu kujunduse ja mängu ülesehituse põhimõtteid, samal ajal kui äktšionit vallandav nupp on kogu aeg põhja vajutatud!

Tegelikult juhtus nii ka sellel nädalal, kui täiesti tühja koha pealt hakkas ühel õnnelikul mängijal nooleke järjest õigetel sektoritel pidama jääma ning ka Monopoly härra oli äärmiselt heas tujus…. Tulemus- 4,6 miljonit eurot megavõit! Kuidas see siis ikkagi juhtus?

Võib-olla oled kursis Monopoly Live hulga lisadega, millest ehk tulusaimad paneb käima CHANCE sektor. Nii läks ka sellel korral, kui CHANCE tagas mängijale alustuseks kümnekordse võidukordaja ja siis läks kõik edasi juba nagu öeldakse “lepase reega”. Neli ROLLI ja kaks paari viisid mängijad väärtuslike Park Lane ja Mayfair väljadele, mis lõpuks vormistuski tehtud panusest 2920 korda suuremaks võiduks. Võib-olla sellepärast peetaksegi Monopoly mängimist majandusliku edu saavutamisel heaks alguseks?!

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: