2020. aasta tähtsamad sündmused online kasiinos

kasiino sundmused 2020a uudised

2020. aasta oli igas mõttes eriline nii kasiinosõbra jaoks kui ka neile, kes õnnemänge ei mängi. Vaatame lähemalt, millised olid olulisemad uudised ja muutused online mängude maailmas.


– Dead or Alive 2 Feature Buy

Juba aasta esimeses pooles tuli mängijate rõõmuks välja Dead or Alive originaalile järg Dead or Alive 2. Asja tegi eriti huvitavaks võimalus ennast otse boonusvooru osta, kuid see funktsioon eemaldati mängust õige pea.

dead or alive 2 buy features slot screen

2020. aasta lõpu poole arendati hoopiski välja uus mäng Dead or Alive 2 Feature Buy, kus boonusmängu sisse ostmise võimalus oli tagasi toodud ning selle hinnaks sätiti panuse kuuekümne kuue kordne väärtus.


– Uus Megaclusters tehnoloogia

2020. aasta juuni lõpus tuli Big Time Gaming nimeline mängutootja välja uue slotiga Star Clusters. Mängu teeb eriliseks seninägematu Megaclusters tehnoloogia. Sama aasta detsembri esimeses pooles lisandus veel teinegi Megaclusters tüüpi mänguautomaat Cyberslot Megaclusters.

cyberslot megaclusters slot screen

Detsembri keskel sai selgeks, et innovatiivne tehnoloogia pole ka teiste mängutootjate poolt tähelepanuta jäänud. Relax Gaming oli valmis Big Timingule litsentsi eest maksma ja arendas välja slotika, millel nimeks Kluster Krystals Megaclusters.


– Pragmatic Play

2020. aastal sarnaselt 2019. aastale jätkas Pragmatic Play nimeline mängutootja oma turuosa suurendamist. Nad korraldasid legendaarse 2 miljoni eurose auhinnafondiga slotimängude online turniiri ja arendasid välja live-mängushow tüüpi Mega Wheel mängu!

mega wheel game pragmatic play

Mega Wheel ei ole ehk sama vägev kui konkurent Evolution Gaming nimelise mängutootja samuti õnneratta tüüpi Crazy Time, aga 2021. aastaks on igal juhul ootused üles köetud.


– NetEnt Megaways

2020. aastal keskendus NetEnt nimeline mängutootja oma vanade lemmikmängude ümbertegemisele. Märksõnaks on siin Megaways tehnoloogia, mille kasutusõigus saadi Red Tiger Gaming nimelise mängustuudio ülesostmisega. Heaks näiteks on Gonzo’s Quest Megaways.

gonzos quest megaways slot screen


– Nolimit City

2020. aastal sisenes online mängude maailma Malta mängustuudio Nolimit City ja sai kohe kuulsaks eriti riskantsete mängude poolest. Muidugi on ka võimalikud võidud traditsiooniliste mängudega võrreldes hoopis teisest klassist. Lisaks on Nolimit mängud erilised, sest pakuvad mitmeid otse boonusvooru sisseostmise võimalusi. Heaks näiteks on siin Deadwood.

deadwood slot screen

2020. aasta oli igas mõttes eriline nii kasiinosõbra jaoks kui ka neile, kes õnnemänge ei mängi. Vaatame lähemalt, millised olid olulisemad uudised ja muutused online mängude maailmas.

Hetkel on NoLimit City mängud Eestis kasiinodes pigem haruldus, kuid tänu innovatiivsetele ideedele on nad juba kõikjal tähelepanu tõmmanud. Kiirkasiino on üks neist Eesti mänguportaalidest, kus NoLimit mängud juba ilusti olemas.


– Võidupotentsiaali suurenemine Play’n GO mängudel

2020 aasta jääb kindlasti meelde selle poolest, et maksimaalsed võimalikud võidusummad mängudel aina tõusid. Play’n GO paistis selles osas eriti silma. Kui varem oli tüüpiline, et võisid ühe spinniga tehtud panuse tagasi võita kuni viie tuhande kordselt, siis nüüd kasvas see number 10 000 ja enamagi peale. Play’n Go jaoks oli kindlasti hea aasta ja igal kuul tuldi välja mõne uue mänguga.

playngo slotid


– Evolution Gamingu Craps

2020. aasta viimases kvartalis üllatas Evolution Gaming live kasiino sõpru unikaalse Craps nimelise mänguga. Välja tuli sellest nii First Person tüüpi automaatmäng kui ka live-diileriga Live-Craps, mis pakub elamusi reaalajas otse stuudiost.

evolution gaming craps live game


– Evolution Gaming ostis ära konkurent NetEnti

Juba aasta keskel juunis pakkus Evolution Gaming Group osta osaluse NetEntis. Novembri lõpus saigi diil tehtud ja Evolution Gaming Group omandas koguni 90% konkurendi aktsiatest.

evolution gaming ostab netent uudised

Järgmisel kuul vahetati juba NetEnti juhatus välja ja viidi sisse olulised reformid. Mängijate jaoks on igal juhul tegemist positiivse uudisega ning juba järgmisel aastal võib hakata selguma, mis sellest koostööst sündima saab.


– Flash tehnoloogia kadumine

Kas teadsid, et 2021. aasta esimesel jaanuaril kaob Flash tehnoloogia sootuks pildilt? Adobe alustas tegelikult selle nii-öelda väljasuretamisega juba aastaid tagasi ning nüüd on kõik populaarsemad brauserid Flashi välja lülitamas.

flash technology

Viimaste aastate jooksul on mängutootjad järk-järgult üle kolinud HTML5 tehnoloogiale, kuid näiteks Microgaming pole muutustega nii agaralt kaasas käinud. Selle artikli kirjutamise hetkel jookseb näiteks Terminator 2 ikka Flashi peal.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: