2019. aasta parimaks kihlveokontoriks nimetati jälle Coolbet

coolbet parim spordiennustus 2019a

Kas oskad arvata, milline Eesti spordiennustuse portaal on saanud enim tunnustust välismaal? Jah, kahtlemata on selleks Coolbet, mis lühikese aja jooksul on pärjatud kõikvõimalike auhindadega nii innovatiivsuse, läbipaistvuse kui ka kasutajasõbralikkuse eest. Kahel aastal järjest on Coolbet nimetatud aasta parimaks spordiportaaliks, lisaks Start Up Of The Year (2017) ja 2018. veebruaris välja teenitud Parim Spordiennustuse Toode Mobiilis.

Coolbeti näol on tegemist läbi ja lõhki Eesti mänguportaaliga, mida on algusest peale turundatud kui kõige läbipaistvamat kasiino- ja spordiennustuse portaali. Just kasutajasõbralikkus, läbipaistvus ja konkurentsitult parimad koefitsiendid on põhjusteks, mis ka sellel aastal nimetas tuntud Norra spordiajakiri “Tips” Coolbeti taas Aasta Parimaks Kihlveokontoriks. Sama tunnustus anti Coolbetile ka 2018. aastal.


MILLE POOLEST ON COOLBET NII HEA?

Spordiekspertide koostatud “Tips” ei ole mõni nurgatagune tundmatud ajakiri vaid Norra üks tõsiseltvõetavamaid meediaväljaandeid. Oma analüüsides lähtuvad nad kindlatest kriteeriumitest, mis annab spordisõbrale panuste tegemiseks kätte õige suuna. Coolbet valiti esikohale kolmekümne teise rahvusvahelise spordiennustuse portaali hulgast, sealjuures on Coolbet alles esimene, kes sama tunnustuse saanud koguni kahel aastal järjest!

coolbet online kasiino ülevaade

Ajakirja “Tips” toimetaja Kim Mark ütles Coolbeti kohta nii: meie läbiviidud uuringu tulemusel selgus, et mängija jaoks on kõrgeim tagasimakse protsent just Coolbetis. Lisaks pakub veebileht kasutajasõbralikku navigeerimise kogemust ja laitmatult toimivaid sisse- ja väljamaksed.


KUIDAS COOLBETI SPORDIENNUSTUS TÖÖTAB?

Kui paljud spordiennustuse portaalid lasevad pakutavad koefitsiendid välja töötada kolmandatel osapooltel ehk siis “ostavad” koefitsiendid sisse, siis Coolbetis tegeleb sellega spetsiaalne 50-liikmeline meeskond. Spordiennustus on kahtlemata Coolbeti au ja uhkus ning mängijatele parima kvaliteedi tagamiseks töötataksegi koefitsiendid välja ise koha peal. Tänu sellele võtab Coolbet konkurentidest 2-3% väiksemat kasumi, mis spordisõbra jaoks tähendab sama võrra suuremaid võite!

Tasub mainida, et “Tips” arvestuses suutis Coolbet edestada teiste hulgas selliseid hasartmängumaailma gigante nagu Unibet, Betsson, Nordicbet, Bet365 ja Pinnacle. Mis muud kui panustama ja jääme ootama, millega Coolbet järgmisena üllatab!

Tervitus boonus 100% kuni €150 ja tasuta panused!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: