2019. aasta Baltikumi parim kasiino on Optibet

optibet on valitud parim kasiino 2019

9. mail Leedu pealinnas Vilniuses toimunud Mare Baltic Gaming Summit on üritus, mille ajal saavad kokku Baltimaade ja Skandinaavia hasartmänge pakkuvad ettevõtted, organisatsioonid ja ametnikud. Traditsioon sai alguse 2018. aastal eesmärgiga edendada erinevate ametkondade ja firmade vahelist suhtlust. Samuti valitakse aasta parim kasiino, milleks sai sellel korral eestlastele hästi tuttav Optibet.

Optibet on Läti päritolu internetikasiino, mis mängijate südamed võitnud sellega, et keskendub peamiselt just kodumaise mängija eelistustele. Veebileht on võrratult lihtne ning sellel on ka algaja jaoks hõlbus navigeerida vajaliku informatsiooni leidmiseks. Mängudest pakutakse slotimänge, live-kasiinot kui ka lõbusaid live-mänge. Mängutootjatest on esindatud Novomatic, NetEnt, Microgaming, Pragmatic Play, EGT, iSoftBet, Play ‘N GO, Playson, Big Time Gaming, Thunderkick, NYX ja teised.

Lisaks Optibet.com rahvusvahelisele veebilehele pakutakse eestlastele mängurõõmu optibet.ee veebidomeeni alt. Optibeti kõige suurem tugevus on ehk pisut teine lähenemine mängimisele. Mängijad saavad kasiinolt alati midagi ka vastu olgu selleks siis lojaalsuspunktid igalt tehtult panuselt või suur hulk erinevaid kampaaniaid. Ei tasu mainimata jätta ka fakti, et viimase aja kõik suuremad megajackpottide võidud Eestis on välja makstud just selle mänguportaali poolt.

Tervitusboonus kuni €1000
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: